ADANA / SARIÇAM - İncirlik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem 2. ortak yazılı takvimi yayımlandı. 20 Mayıs 2024 Pazartesi Günü 4. ders saatinde 12. Sınıf İngilizce sınavı ile başlayan sınavlarımız, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü Seçmeli Türk Sosyal Hayatında Aile sınavı ile son bulacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 1. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıklar yayımlandı.

Mrt

Adana il genelinde Valilik oluru ile 28 mart 2024 perşembe günü 10. sınıflarda matamatik derslerinin 2. dönem 1. ortak yazılı sınavları gerçekleştirilecektir. Eğitim öğretim yılı başında web sitemizde 2023/2024 konu soru dağılım tabloları yayımlanmıştı. Bu tablolarda il geneli ortak sınav olarak uygulanacak bu iki dersin tabloları da il zümre başkanları kurulunca merkezimizin koordinasyonunda hazırlanmıştı. İl geneli ortak sınavlarımızın konu soru dağılım tablolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Şbt

Okulumuz ders proramı 19 Şubat Pazartesiden itibaren değişecektir. Yeni programızın öğrencilerimize başarı getirmesi dileğiyle.....

Şbt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem 1. ortak yazılı takvimi yayımlandı. 25 Mart 2024 Pazartesi Günü 4. ders saatinde İngilizce sınavı ile başlayan sınavlarımız, 5 Nisan 2024 Cuma günü Seçmeli Türk Sosyal Hayatında Aile sınavı ile son bulacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

10. Sınıf Matematik Sınavı Adana Milli Eğitim Müdürlüğü il geneli 28 Mart 2024 tarihinde saat 09:40!ta Yapılacaktır. 28 Marttaki Kimya Sınavı da saatinde yapılacaktır.

Şbt

“Sıfır Atık”; döngüselliğe dayalı bir kaynak ve atık yönetimi yaklaşımıdır. Sürdürülebilir üretim ve tüketim alışkanlıklarını teşvik eder ve kaynakların verimli kullanılmasını destekler. Sıfır atık, israftan kaçınmayı ve atığın önlenmesini, azaltılmasını, yeniden kullanılmasını ve geri dönüştürülmesini savunur. Böylece sosyal dayanışmanın geliştirilmesi de dahil olmak üzere olumlu sosyo-ekonomik sonuçlara ulaşılmasına yardımcı olabilir.

Şbt

Şubat Ayı Sorumluluk Sınavı Takvimi Belli Oldu. 5 Şubat 2024 Pazartesi Felsefe sınavı ile başlayıp, 16 Şubat 2024 Cuma günü Coğrafya sınavı ile sona erecektir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Sevgili Öğrencilerimiz YKS 8-9 Haziran 2024 te yapılacak. Peki Başvurular ne zaman o da 1 - 26 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ise 3 Mart 2024 tarihinde yapılacaktır. Başvurular ise 3-30 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacaktır.