T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SARIÇAM - İncirlik Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüzün 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Mesajı

                        Sevgili öğrenciler, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Herkes zirveye çıkamaz ama bu şekilde çalışanlar elbet bulundukları noktalardan daha üstlere tırmanabilirler. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun.

 

                      

                         Değerli veliler; çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız. Çocuklarımıza karşı gösterdiğiniz sabır, anlayış, koşulsuz sevgi ve verdiğiniz destek, güçlü bir rüzgâr gibi onların hayallerine ve hedeflerine doğru yelken açmalarına yardımcı olacaktır. Geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminde desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum.

                         Bu tatil döneminde, sizleri çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz her anı değerli kılmaya davet ediyorum. Onların ilgi alanlarına ortak olun, birlikte yeni şeyler keşfedin ve dünyayı beraber öğrenin. Bu zamanlar, onların merakını canlandıracak, yaratıcılıklarını besleyecek ve aile bağlarınızı daha da güçlendirecek kıymetli anlardır.

                        Yeni eğitim öğretim dönemine başlamadan önce çocuklarınızla birlikte huzurlu ve dinlendirici bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.                                                                                                                                

                                                                                               İyi tatiller!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 08:50 - Görüntülenme: 127
  Beğen | 0  kişi beğendi