ÇEDES; çevreme duyarliyim, değerlerime sahip çıkıyorum

AMAÇ

Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamaktır.

KAPSAM

Bu Protokol, MEB DÖGM, HBÖGM, MTEGM TEGM, OGM’ ye bağlı okullar, eğitim merkezleri, halk eğitimi merkezleri, DİB DHGM’ ye ve GSB GHGM’ ye bağlı ÇEDES Projesi Uygulama Mekânları iş birliğinde gerçekleştirilen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi İş Birliği Protokolü Uygulama Usul ve Esasları” nı kapsar.

ÇEDES; çevreme duyarliyim, değerlerime sahip çıkıyorum konulu panomuz.

22-12-2023

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 16:12 - Görüntülenme: 81